Oameni care ajută la greu: Cosmin şi Oana Voevodschi donează (din nou) aparatură vitală Spitalului din Găeşti! | TargovisteNEWS

Oameni care ajută la greu: Cosmin şi Oana Voevodschi donează (din nou) aparatură vitală Spitalului din Găeşti!

spital-gaeÎn vremuri extrem de grele, sunt oameni care se gândesc şi la ceilalţi, nu doar la familia lor.

Exemplul vine tot de la tinerii Oana şi Cosmin Voevodschi care nu şi-au uitat oraşul de suflet şi donează din nou spitalului din Găeşti.

Webp.net-resizeimageÎn scurt timp, aici vor ajunge două ventilatoare mecanice, patru măşti full-face şi o sută de sticle cu dezinfectant.

Webp.net-resizeimage (1)Toate le sunt extrem de utile medicilor pentru a interveni rapid şi condiţii sigure pentru a salva vieţile pacienţilor.

Donaţia se ridică la peste 50 de mii de lei, dar tinerii oameni de afaceri nu au stat pe gânduri şi au intervenit imediat în sprijinul cadrelor medicale.

 „Contează mult că putem ajuta și o facem din tot sufletul. Sper ca gestul nostru să fie făcut de cât mai mulți oameni, pentru că în acestă perioadă critică, chiar este nevoie de noi”, a mărturisit Cosmin Voevodschi.

donag3Felicitări, Oana! Felicitări, Cosmin!

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]