O tânără a fost torturată și umilită de iubit. Individul a filmat toată scena şocantă | TargovisteNEWS

O tânără a fost torturată și umilită de iubit. Individul a filmat toată scena şocantă

62005601O tânără de 17 ani din Ploiești a fost torturată și bătută de iubitul care a și filmat momentele în care o umilea pe adolescentă. Tânărul a publicat înregistrările video pe rețelele de socializare.

În imagini se poate observa cum tânăra este ghemuită pe pat, plină de sânge în urma bătăilor, și obligată să-I sărute mâinile și picioarele celui care o agresează. Ba mai mult, al un moment dat, iubitul ei îi sparge un pahar în cap.

62005604Vecinii și cei care îl cunosc pe agresor spun că este un individ extrem de agresiv, mulți suspectându-l de consum de substanțe halucinogene, scrie observatorulph.ro.

62005603În urma imaginilor publicate pe rețelele sociale, agresorula fost reținut vineri, iar victima sa a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală, stabilindu-se că are nevoie de șapte zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii prahoveni au dispus în cursul serii de vineri reținerea lui, fiind anchetat pentru violență în familie și violarea vieții private, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, subinspector Raluca Brezeaznu.

Life-Style

Video din dronă, de Ziua Europei, la Titu!

Sute de oameni din orașul Titu au marcat, ieri, Ziua Europei! Tinerii au purtat mândri steagurile mai multor ţări, spre admiraţia trecătorilor. “Am pornit cu mic cu mare într-un marș al Păcii și Unității, unde elevii școlilor și liceelor din localitate, au purtat cu demnitate steagurile țărilor membre ale Uniunii Europene, marcând unul dintre cele [...]