29 martie 2024
O șoferiță începătoare a intrat cu viteză în intersecție și a lovit un TIR. O fetiță a fost aruncată prin geamul mașinii

O șoferiță începătoare a intrat cu viteză în intersecție și a lovit un TIR. O fetiță a fost aruncată prin geamul mașinii

accs16Cinci răniți – este bilanțul unui grav accident de circulație care a avut loc joi seară în Dâmbovița. Printre cei duși la spital se numără o copilă de 11 ani.

accs13Primele date arată că o șoferiță de 24 de ani nu a oprit la indicatorul stop și a intrat cu putere într-un camion. În urma impactului, fetița, aflată în mașina femeii, a fost aruncată pe câmpul din apropiere.

accs15Accidentul s-a petrecut după lăsarea întunericului, într-o intersecţie cu Drumul Naţional 7, în apropiere de comună Lungulețu. Şoferiţa de 24 de ani era în maşină cu fiul ei de 6 ani, cu fratele ei, cumnata şi fetiţa lor de 11 ani.

accs1Tânăra, care are permis de conducere de opt luni, le-a povestit anchetatorilor că nu a văzut indicatorul stop şi a intrat pe şoseaua principală, unde a lovit camionul. Autoturismul, serios avariat, a ajuns într-un şanţ.

accs6Şoferul mastodontului a suferit un şoc în momentul în care a găsit-o pe copila din maşina aruncată la zeci de metri de locul impactului.

accs3Șofer camion: “M-am pomenit cu o bubuitură în jumătatea maşinii, când m-am uitat în oglindă erau numai plasticuri şi praf. Am oprit maşina, când m-am dat jos, am văzut maşina făcută zob. Nu găseam un copil, am găsit fetiţa peste drum, căzută în varză.”

accs9Până să ajungă ambulanţele, localnicii au sărit în ajutorul victimelor.

accs11Martor: “Am găsit o fetiţă aici, pe câmp, din accident. După, încă o persoană, am scos-o şi pe aia, am rupt uşa.”

accs8Şoferiţa, fiul ei şi celălalt conducător auto au scăpat doar cu nişte zgârieturi.

accs5Marius Buga, Pro TV: “În stare gravă, fetiţa de 11 ani şi părinţii ei au fost preluaţi de echipajele de la Ambulanţă şi transportaţi la cele mai apropiate spitale, pentru a primi îngrijiri medicale.”

accs2Monica Ionescu, medic UPU Titu: “Pacienţii au fost examinaţi. În urma examenului clinic s-a constatat că sunt în afara oricărui pericol.”

accs4Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

accs14 accs7 accs

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial