19 aprilie 2024

O şoferiţă, de 24 de ani, a provocat un accident violent, în Găeşti

Webp.net-resizeimage (3)Două femei, pasagere într-o mașină, au fost duse la spitalul din Găeşti după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un alt autoturism, într-o intersecţie din Găeşti.

La volan se afla o tânără de 24 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere.

Webp.net-resizeimage (1)Ambii șoferi au fost verificați cu aparatul etilotest, iar bărbatul din mașina lovită consumase alcool.

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la faptul ca, pe raza orașului, s-a produs un eveniment rutier.

Webp.net-resizeimage (1)Din primele cercetări a reieșit ca o femeie de 24 de ani, din Morteni, in timp ce conducea un autoturism, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire si ar fi intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de un barbat de 52 de ani.
In urma coliziunii, doua persoane, pasagere in auto, au fost rănite.
De asemenea, conducătorul auto de 52 de ani, in urma testării cu aparatul etilotest a prezentat o alcoolemie sub limita de 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Webp.net-resizeimageIn cauză, polițiștii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal”, a menţionat IPJ Dâmboviţa.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial