20 aprilie 2024
O petrecere s-a încheiat cu un scandal monstru, la Serdanu, în Lunguleţu. ”Este capabil de orice!”

O petrecere s-a încheiat cu un scandal monstru, la Serdanu, în Lunguleţu. ”Este capabil de orice!”

serd6O petrecere s-a încheiat cu un scandal monstru, la Serdanu, în comuna Lunguleţu. Un bărbat de 42 de ani, care își serba ziua de naștere, a fost nevoit să sune la 112 după ajutor, când fratele său a dat buzna peste el și l-a luat la bătaie.

serd7Scandalagiul nu s-a oprit aici: a mers acasă și la finul celui sărbătorit, unde a vandalizat două mașini. Într-un final, suspectul a fost potolit de polițiști și este anchetat.

serd4O parte din scandal a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale celui sărbătorit. Omul povestește că era împreună cu soția și copiii și că venise în vizită și finul său.

serd2La un moment dat, la petrecere și-a făcut apariția fratele proprietarului, pus pe scandal.

serd3Fănel Constantin Mirea, victimă: ”A venit fratele meu peste mine cu o rangă de fier, m-a lovit în piept. Mare scandal. Un fin de-al meu era la mine acasă, a plecat finul meu și apoi m-a luat pe mine. M-a amenințat și pe mine și pe maică-mea, pe soră-mea, unui frate mai mare i-a tăiat roțile de la mașină”.

Bărbatul a reușit în cele din urmă să își alunge din gospodărie fratele și a sunat la 112 după ajutor. Între timp, agresorul a continuat scandalul la finul sărbătoritului.

serdMarian Iulian Mirea, finul victimei: ”A venit și a început să dea cu pietre în mașină, pe casă, unde a apucat. S-a luat cu nașul la bătaie în casă, după care a continuat cu mine, mi-a fărmat amândouă mașinile. E foarte periculos, e a doua oară când a intrat peste mine”.

”Este capabil de orice!”

Martorii au fost șocați de violența acestui atac neprevăzut.

serd5Daniela Nițu, mama finului: ”Dădea cu bâta în mașină. I-ați spus să se oprească? Da, am țipat la el. A zis nu scăpați așa, o să vă dau foc la casă! Este capabil de orice, de orice!”.

În câteva minute, în sat au apărut și forțele de ordine. L-au găsit pe suspect în fața porții sale și l-au dus la secția de poliție.

serd1Marius Buga, Pro TV: ”După ultimul scandal, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. Este acuzat de distrugere, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Însă, magistrații au decis să fie cercetat în stare de libertate”.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial