26 aprilie 2024

O nouă inaugurare în Campusul Universităţii Valahia din Târgovişte!

uvalahia„Mai întâi de toate, trebuie să spun că în luna mai vom finaliza o altă parte a lucrărilor din Campusul Universităţii, astfel că alte facultăţii se vor muta în Campusul nou. Este un lucru extraordinar. 2013-2014-2015 au fost ani în care s-a investit masiv în acest Campus.

Este sigur munca rectorului, a celor din universitate. Dar vă asigur că a fost şi un sprijin consistent al celor ce am avut sarcina de a conduce administraţia publică a lumii administrative şi politice. Inaugurarea va avea loc pe data de 9 mai.

Vreau să spun, de asemenea, că am discutat de mai multe ori şi cu domnul rector şi cu domnul preşedinte al Senatului universitar despre pregătirea de proiecte pentru dezvoltarea Universităţii Valahia din Târgovişte.

Ideea este să finalizăm în următorii patru ani, prin Programul Operaţional Regional, ceea ce astăzi este la stadiul de fundaţii. Sunt şi alte proiecte pregătite. Am depus şi un proiect pentru construcţia unei săli de sport în acea zonă şi trebuie să găsim soluţii pentru amenajarea unui parc de 11 hectare, dar şi pentru construirea de cămine noi.

Toate acestea pentru a crea condiţii din ce în ce mai bune pentru pregătirea dumneavoastră”, a dat de veste preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial