O mamă din Ilfoveni acuză – “Copilul meu a fost bătut şi închis în toaleta şcolii”. Ce spun profesorii | TargovisteNEWS

O mamă din Ilfoveni acuză – “Copilul meu a fost bătut şi închis în toaleta şcolii”. Ce spun profesorii

elei3Un nou caz de bulling atrage atentia autoritatilor: un copil de 8 ani din Ilfoveni, judetul Dambovita, ar fi fost batut si umilit de colegi, ajungand chiar sa fie inchis in toaleta scolii, sustine mama lui.

Ca sa scape de probleme, femeia l-a transferat la o alta unitate dintr-un sat invecinat, insa nici aici copilul ei nu are liniste, sustine femeia.

elei6Pe de alta parte reprezentantii scolii sustin ca au grija de cel mic si il ajuta sa se integreze in noul grup de colegi, ca sa nu se repete asemenea hartuiri niciodata.

elei5Totul a inceput in toamna cand, dupa deschiderea anului scolar, copilul, elev in clasa a doua, s-a plans parintilor ca ar fi fost agresat de colegi in toaleta si batjocorit in fel si chip.
eleiMama elevului – “Un copil de la calasa a patra l-a batut. Copilul a spus ca a fost inchis in baie, in toaleta scolii, a fost speriat ca vine papusa de groaza, femeia de serviciu care murise. L-a dat cu capul de gard, de bara de la tobogan”
Dupa nenumarate discutii cu profesorii din conducerea scolii, directoarea i-a propus femeii sa isi transfere baiatul la o alta unitate dintr-un sat invecinat.
elei2LUISA BARBOIU, primarul localitatii Nucet  am participat la o intlnire cu parintii copiilor din scoala Ilfoveni. Parintii au solicitat transferul copilului pentru ca acesta nu se mai intelegea cu colegii, erau agasati, agresati. Acest copil i-ar deranja permanent. Nici parintii nu isi mai doreau sa fie copiii lor colegi cu acest copil.
Mutat recent la noua scoala, mama baiatului sustine ca si aici are probleme si ca in loc sa primeasca sprijin si atentie mai mare din partea dascalilor, baiatul a fost, la un moment dat, uitat in scoala, iar microbuzul a plecat fara el.
CRISTINA DINU, invatatoare – Copilul a inceput sa aiba niste accese de violenta, un limbaj vulgar, niste gesturi care nu erau la locul lor
elei1NICOLETA MATEI, directorul scolii – a uitat sa se urce in microbuzul scolar. Am rugat o colega, l-a urcat in masina si l-a dus pe copil acasa. Ca si scoala am facut tot ce a stat in puterea noastra sa ii fie bine acestui copil. Mama nu trebuie sa dea vina numai pe scoala
MARIUS BUGA, corespondent Pro TV psihologii spun ca elevul va avea nevoie de o lunga perioada de consiliere psihologica pentru a fi ajutat sa treaca peste traumele suferite. Pe de alta parte este esential rolul familiei si al celor din noua colectivitate in care a fost transferat
elei4Intre timp, mama copilului a depus reclamatii la Ministerul Educatiei, la Inspectoratul scolar si sustine ca are de gand sa faca plangere si la politie daca baiatul va mai fi agresat.
sursa – Pro TV
Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]