23 aprilie 2024

O femeie din Teiș a fost înșelată de un fals polițist! Cum a convins-o să îi dea 3000 de lei!

www.mariusbuga.ro_images_metodaaInspectoratul de Poliţie Județean Dâmboviţa vă  informează:

Atenţie la metodele de înşelăciune prin telefon, cunoscute sub denumirea de „Accidentul”!

În ziua de 05 august a.c., poliţiştii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Târgoviște au fost sesizați de o femeie din Teiș că ar fi fost înșelată prin metoda „accidentul”.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în cursul aceleași zile, partea vătămată ar fi fost contactă telefonic de un bărbat care s-a recomandat a fi un polițist din Spania.

Acesta i-ar fi spus că fiica sa ar fi accidentat o femeie în vârstă și că o va ajuta, pe cât posibil, fără a-i cere bani. Discuția telefonică a fost continuată de un alt bărbat, un presupus avocat, care i-ar fi solicitat bani pentru ca fiica ei să nu fie arestată.

Ulterior, în conversația telefonică ar fi intervenit și o femeie care plângea și i-ar fi dat de înțeles părții vătamate că este fiica sa.

La scurt timp, partea vătămată și unul dintre cei doi bărbați s-au întâlnit în zona școlii din localitate, prilej cu care aceasta i-ar fi înmânat 3.000 de lei.

După sosirea la domiciliu, partea vătămată a luat legătura cu fiica sa și a constatat că informațiile primite au fost false.

Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea bănuiților și recuperarea prejudiciului.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial