O femeie din Pucioasa a rămas fără 4000 de lei după ce a crezut într-o ghicitoare | TargovisteNEWS

O femeie din Pucioasa a rămas fără 4000 de lei după ce a crezut într-o ghicitoare

ghicLa data de 24 ianuarie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Pucioasa au fost sesizati prin plangere de catre o femeie, de 71 de ani, cu privire la faptul ca, in ziua de 20 ianuarie a.c., pe raza localitatii Pucioasa, ar fi fost abordata de o persoana de sex feminin care ar fi inselat-o prin metoda ghicitului.

Prejudiciul creat este estimat la 4.000 de lei. In prezent, politistii desfasoara activitati in vederea identificarii persoanei banuite, tragerii acesteia la raspundere penala si pentru recuperarea prejudiciului. Pentru a nu deveni victima unei inselaciuni, politistii le recomanda cetatenilor:

• Atentie la persoanele straine care va abordeaza pe strada. Manifestati prudenta maxima si nu va incredeti in necunoscuti.

• Nu inmanati strainilor bunurile dumneavoastra, indiferent de pretextul sub care acestia vi le solicita.

• Fiti responsabili si nu va lasati incantati de ideea ghicitului.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]