23 aprilie 2024

O femeie din Moreni a fost reținută de polițiști pentru că a înșelat mai multe bănci!

bani1O individă din Moreni a fost reținută de polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa pentru că a înșelat mai multe bănci!

Se pare că femeia, de 45 de ani, a reușit să obțină sume frumoase de bani după ce a falsificat documente și a băgat la înaintare alte două persoane pentru a-și duce planul la bun sfârșit.

Înșelătoria a avut loc în urmă cu aproape patru ani, iar când credea că a scăpat a fost înhățată de oamenii legii.

“Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa au probat activitatea infracţională a unei femei, de 45 de ani, din Moreni, bănuită de comiterea infracţiunilor de instigare la înşelăciune, tentativă la înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, falsuri în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2012, bănuita ar fi instigat şi determinat două persoane să obţină credite bancare prin inducerea în eroare a reprezentanţilor băncilor.

Totodată, aceasta ar fi semnat în fals diverse documente necesare obţinerii creditelor.

Bănuita se sustrăgea cercetărilor de aproximativ 2 ani.

La data de 08 ianuarie a.c., cea în cauză a fost depistată şi reţinută pentru 24 de ore.

Pe parcursul acestei zile, femeia urmează să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”,  se arată într-un comunicat de presă remis redacției noastre de Biroul de presă al IPJ Dâmbovița.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial