O femeie, din Cojasca, a fost răpită şi bătută de fostul ei iubit! | TargovisteNEWS

O femeie, din Cojasca, a fost răpită şi bătută de fostul ei iubit!

violi1Bănuiți de infracțiuni contra persoanei, reținuți de polițiști

În dimineața zilei de 09 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.2 Poliție Rurală Băleni au reținut doi bărbați din Cojasca, bănuiți de comiterea infracțiunilor de „lipsire de libertate în mod ilegal”, „lovire sau alte violențe” și complicitate la infracțiunea de „lipsire de libertate în mod ilegal”.

Pe parcursul acestei zile, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 08 martie a.c., cei doi ar fi agresat și ar fi lipsit de libertate în mod ilegal o femeie din Cojasca, fostă concubină a unuia dintre bărbați.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]