O femeie, din Cojasca, a fost răpită şi bătută de fostul ei iubit! | TargovisteNEWS

O femeie, din Cojasca, a fost răpită şi bătută de fostul ei iubit!

violi1Bănuiți de infracțiuni contra persoanei, reținuți de polițiști

În dimineața zilei de 09 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.2 Poliție Rurală Băleni au reținut doi bărbați din Cojasca, bănuiți de comiterea infracțiunilor de „lipsire de libertate în mod ilegal”, „lovire sau alte violențe” și complicitate la infracțiunea de „lipsire de libertate în mod ilegal”.

Pe parcursul acestei zile, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 08 martie a.c., cei doi ar fi agresat și ar fi lipsit de libertate în mod ilegal o femeie din Cojasca, fostă concubină a unuia dintre bărbați.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]