O femeie, din Brăneşti, a dispărut fără urmă! Aţi văzut-o? | TargovisteNEWS

O femeie, din Brăneşti, a dispărut fără urmă! Aţi văzut-o?

disparuta-branestiPolițiștii din Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unei femei în vârstă de 88 de ani, din Brănești, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unei femei de 88 de ani, din Brănești, care, în urmă cu două zile, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data plecării, BĂDOIU AURELIA purta o fustă de culoare verde, un pulover de culoare neagră, o haină crem, iar pe cap avea o basma de culoare închisă. De asemenea, aceasta era încălțată cu pantofi negri.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Life-Style

„Oxigen pentru generaţiile viitoare”, la Răcari!

Sute de puieţi au fost plantaţi între Răcari şi Ghimpaţi, la iniţiativa primarului Marius Caraveţanu şi a echipei sale. Organizatorii s-au ghidat după motto-ul „Oxigen pentru generaţiile viitoare”, iar acţiunea s-a bucurat de un real success. Alături de cei de la primăria Răcari au venit o mulţime de elevi, profesori, dar şi angajaţi ai Direcţiei [...]