O femeie, din Brăneşti, a dispărut fără urmă! Aţi văzut-o? | TargovisteNEWS

O femeie, din Brăneşti, a dispărut fără urmă! Aţi văzut-o?

disparuta-branestiPolițiștii din Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unei femei în vârstă de 88 de ani, din Brănești, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unei femei de 88 de ani, din Brănești, care, în urmă cu două zile, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data plecării, BĂDOIU AURELIA purta o fustă de culoare verde, un pulover de culoare neagră, o haină crem, iar pe cap avea o basma de culoare închisă. De asemenea, aceasta era încălțată cu pantofi negri.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]