O femeie, din Brăneşti, a dispărut fără urmă! Aţi văzut-o? | TargovisteNEWS

O femeie, din Brăneşti, a dispărut fără urmă! Aţi văzut-o?

disparuta-branestiPolițiștii din Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unei femei în vârstă de 88 de ani, din Brănești, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unei femei de 88 de ani, din Brănești, care, în urmă cu două zile, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data plecării, BĂDOIU AURELIA purta o fustă de culoare verde, un pulover de culoare neagră, o haină crem, iar pe cap avea o basma de culoare închisă. De asemenea, aceasta era încălțată cu pantofi negri.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]