O femeie, de 28 de ani, bătută de soţ până a luat-o ambulanţa! Poliţiştii l-au reţinut pe agresor | TargovisteNEWS

O femeie, de 28 de ani, bătută de soţ până a luat-o ambulanţa! Poliţiştii l-au reţinut pe agresor

violtO femeie, de 28 de ani, din Corneşti, a ajuns la spital bătută crunt! Tânăra le-a mărturisit poliţiştilor că a fost lovită minute-n şir de soţul ei. Orbit de gelozie, individual s-ar fi năpustit cu pumnii şi picioarele pe consoarta sa. Acum este reţinut de poliţişti.

“În după amiaza zilei de 01 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani, din Cornești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea de măsuri preventive.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că, în ziua de 01 februarie a.c., pe fondul geloziei, acesta și-ar fi agresat soția.

Victima, o tânără de 28 de ani, a fost transportată la spital pentru investigații medicale”, a precizat Poliţia Dâmboviţa.

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]