O femeie, de 28 de ani, bătută de soţ până a luat-o ambulanţa! Poliţiştii l-au reţinut pe agresor | TargovisteNEWS

O femeie, de 28 de ani, bătută de soţ până a luat-o ambulanţa! Poliţiştii l-au reţinut pe agresor

violtO femeie, de 28 de ani, din Corneşti, a ajuns la spital bătută crunt! Tânăra le-a mărturisit poliţiştilor că a fost lovită minute-n şir de soţul ei. Orbit de gelozie, individual s-ar fi năpustit cu pumnii şi picioarele pe consoarta sa. Acum este reţinut de poliţişti.

“În după amiaza zilei de 01 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani, din Cornești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea de măsuri preventive.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că, în ziua de 01 februarie a.c., pe fondul geloziei, acesta și-ar fi agresat soția.

Victima, o tânără de 28 de ani, a fost transportată la spital pentru investigații medicale”, a precizat Poliţia Dâmboviţa.

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]