O femeie, de 28 de ani, bătută de soţ până a luat-o ambulanţa! Poliţiştii l-au reţinut pe agresor | TargovisteNEWS

O femeie, de 28 de ani, bătută de soţ până a luat-o ambulanţa! Poliţiştii l-au reţinut pe agresor

violtO femeie, de 28 de ani, din Corneşti, a ajuns la spital bătută crunt! Tânăra le-a mărturisit poliţiştilor că a fost lovită minute-n şir de soţul ei. Orbit de gelozie, individual s-ar fi năpustit cu pumnii şi picioarele pe consoarta sa. Acum este reţinut de poliţişti.

“În după amiaza zilei de 01 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani, din Cornești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea de măsuri preventive.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că, în ziua de 01 februarie a.c., pe fondul geloziei, acesta și-ar fi agresat soția.

Victima, o tânără de 28 de ani, a fost transportată la spital pentru investigații medicale”, a precizat Poliţia Dâmboviţa.

Life-Style

Târgovişte – „MARTIRI AI LUI HRISTOS”

Asociaţia LITERATA organizează marţi, 15 mai 2018, începând cu ora 17.00, la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” (Târgovişte, str. Stelea, nr. 2), conferinţa cu tema „MARTIRI AI LUI HRISTOS”. Invitatul special al evenimentului este părintele ieromonah Grigorie Benea, stareţul mănăstirii „Sf. 40 de Mucenici – Memorial Gherla”, care va face o expunere cu privire la [...]