19 aprilie 2024

O fată de 11 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce un fier beton i-a străpuns piciorul

fierm6O fată de 11 ani din Mărunțișu a ajuns în stare gravă la spital după ce un fier i-a străpuns piciorul.

Potrivit bunicilor, copila se juca în curte, iar la un moment dat s-a speriat de un câine. Când a vrut să fugă din faţa animalului s-a lovit.

fierm8A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru ca fierul să fie îndepărtat, iar fata a fost dusă de urgenţă la un spital din Capitală, unde a fost operată.

Fata, împreună cu cei trei fraţi mai mari, erau în grija bunicilor. Părinţii lor erau plecaţi la muncă, în Bucureşti. fierm5Oamenii voiau să îşi construiască în curte, iar pentru asta au cumpărat materialele necesare pentru fundaţie.

Se pare că muncitorii au lăsat fierul beton la întâmplare, iar într-un moment de neatenţie copila de 11 ani s-a rănit grav la piciorul stâng.

fierm4Bunicul fetei: ,,Era deja căzută, s-a sperit de căţeluş, a fugit între timp, după aia am văzut-o trântită jos, era cu fierul direct în pulpă. M-am întors şi am sunat repede la SMURD.”

fierm3Apropiaţii fetei s-au speriat îngrozitor, dar se bucură că accidentul nu a fost unul mai grav.

fierm2Medicii susţin că fata a avut noroc, iar plaga penetrantă a fost la numai câţiva centimetri de o arteră importantă, care dacă ar fi fost afectată ar fi putut să îi provoace o hemoragie gravă.

fierm1Copilă a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la o clinică din Capitală, pentru îngrijiri şi investigaţii. Între timp, cazul este anchetat de poliţişti, dar şi de asistenţii sociali, care vor să afle dacă avem de-a face cu neglijenţă în familie.

Copila a fost operată la picior şi este în afara oricărui pericol. Ea va mai sta o perioadă în spital până se va recupera complet.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial