29 martie 2024

O elevă din Fieni a fost împuşcată în mână de un coleg! Uluitor, de unde provenea arma

impf10Incident grav, astazi la pranz, langa un liceu din Fieni. O eleva in clasa a noua a ajuns la spital impuscata in mana, iar acuzatiile se indreapta impotriva unui coleg de clasa.
Baiatul s-ar fi jucat cu o arma cu alice si ar fi ranit-o din greseala. O ancheta trebuie sa stabileasca toate amanuntele, si mai ales de unde avea elevul, arma cu pricina.
impf4Fata de 14 ani a chiulit de la ora si s-a dus la plimbare, impreuna cu alti doi adolescenti. impf7Unul dintre ei avea la el o arma si- din teribilism, a inceput sa se joace cu ea si a manevrat-o gresit.
impfMARIUS BUGA, Pro TV: “Incidentul a avut loc intr-un foisor, aflat intre blocuri, la aproape 200 de metri de liceu. Dupa ce a fost impuscata in mana, fata a fost transportata de urgenta la cel mai apropiat dispensar, unde a primit ajutor medical, iar de aici a fost dusa la spitalul din Pucioasa.”
impf9ANDREI CARAGUI, medic specialist chirurgie Spitalul orăşenesc Pucioasa: “Prezenta la nivelul degetului 4, mana dreapta, o plaga impuscata. Avea o alica de plumb, i-am extras-o, s-a suturat plaga”
impf1Atat parintii copiilor cat si politistii au fost rapid informati despre cele intamplate.
impf11ROBERT GOJNEA, tatăl elevei rănite: “Eu am aflat de la fata, mi-a dat telefon ca la scoala s-a jucat cu niste copii si are o capsa in deget. In realitate, am aflat ca avea o alica in deget”
Conducerea liceului a aflat ca arma, care face parte din categoria celor letale, provine de la un alt elev, din clasa a opta.
impf5DANIELA BÂRA, directorul Liceului Aurel Rainu, Fieni: “Arma nu i-a apartinut, intr-adevar el a folosit-o, dar nu i-a apartinut. A justificat de unde avea arma? De la un elev de la scoala generala”
impf3DIANA MĂNDOIU, diriginta elevei rănite: “I-am invatat permanent sa stea la ore, sa nu intre in conflicte, sa nu plece cu persoane necunoscute”
impf2Politistii au deschis un dosar penal pentru uz de arma fara drept si urmeaza sa stabileasca exact cui apartine aceasta, daca posesorul detine autorizatiile necesare si daca a respectat toate regulile de siguranta impuse de lege.
sursa – Pro TV
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial