O casă a luat foc, la Răzvad. Ce a provocat dezastrul | TargovisteNEWS

O casă a luat foc, la Răzvad. Ce a provocat dezastrul

Webp.net-resizeimageCOMUNICAT DE PRESĂ
Incendiu la o casă din comuna Răzvad
Pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul unei locuințe din localitatea Răzvad, deplasându-se la locul evenimentului cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de ambulanță SMURD.
Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de cca.150 mp, obiecte de mobilier, materiale textile, aparatură electrocasnică din mansarda locuinței și izolația din polistiren a unui perete exterior.
Din primele cercetări efectuate, se pare că incendiul s-a produs din cauza efectului termic al curentului electric provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător.
Din fericire, în urma incendiului nu au fost victime.

COMPARTIMENT

INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]