O casă a luat foc, la Răzvad. Ce a provocat dezastrul | TargovisteNEWS

O casă a luat foc, la Răzvad. Ce a provocat dezastrul

Webp.net-resizeimageCOMUNICAT DE PRESĂ
Incendiu la o casă din comuna Răzvad
Pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul unei locuințe din localitatea Răzvad, deplasându-se la locul evenimentului cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de ambulanță SMURD.
Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de cca.150 mp, obiecte de mobilier, materiale textile, aparatură electrocasnică din mansarda locuinței și izolația din polistiren a unui perete exterior.
Din primele cercetări efectuate, se pare că incendiul s-a produs din cauza efectului termic al curentului electric provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător.
Din fericire, în urma incendiului nu au fost victime.

COMPARTIMENT

INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]