20 aprilie 2024
O căruță, spulberată la Bâldana, după ce a virat fără să se asigure: „Căruțașul era beat, cum se practică pe aici”

O căruță, spulberată la Bâldana, după ce a virat fără să se asigure: „Căruțașul era beat, cum se practică pe aici”

accb1O căruță a fost distrusă și două mașini au fost avariate pe un drum național din Dâmbovița.

Potrivit martorilor, căruțașul ar fi virat la stânga fără să se asigure, moment în care atelajul a acroșat unul dintre vehicule, iar celălalt l-a spulberat.

accb3Accidentul a avut loc pe drumul dintre Bâldana şi Vizureşti, spre Drumul Național 7. Cele două mașini circulau în același sens, iar din direcția opusă venea atelajul. După cum le-au declarat șoferii polițiștilor, căruțașul de 49 de ani ar fi virat brusc la stânga, le-a apărut în cale, iar ei nu au mai putut evita impactul.

accbMartor: „Ăla cu căruța a intrat pe contrasens și l-a acroșat pe domnul cu duba și a intrat frontal în cel din spatele lui. Căruțașul, era beat, cum se practică pe aici.”

Soția șoferului mașinii: „Mi-a zis că dânsul, cu mașina albă, mergea în fața lui, a vrut să evite o căruță și l-a lovit pe el.”

accb2Localnic: „Căruțele la noi în Vizurești circulă într-un hal fără de hal. Drumul ăsta e al nimănui.”

Căruța a fost distrusă, iar cele două mașini au ajuns pe câmp.

acbvMarius Buga, Pro TV: „Căruțașul și pasagera din mașina care a ajuns pe câmpul din vecinătatea drumului au suferit răni și au fost transportați cu ambulanțele la spitalul din Târgoviște, unde au rămas în grija medicilor. La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar la finalizarea cercetărilor urmează să stabilească exact din ce cauză s-a produs acest accident.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial