23 aprilie 2024
VIDEO! O bătrână din Dâmboviţa a ars de vie în casă pentru că vecinii nu au avut cu ce să stingă focul! “Am aruncat cu zăpadă!”

VIDEO! O bătrână din Dâmboviţa a ars de vie în casă pentru că vecinii nu au avut cu ce să stingă focul! “Am aruncat cu zăpadă!”

casa-vla De un sfarsit ingrozitor a avut parte o femeie in varsta de 77 de ani din judetul Dambovita. Imobilizata la pat, a murit dupa ce a fost cuprinsa de focul care i-a mistuit casa.

Oamenii din localitatea Vladeni au dat alarma cand au vazut ca flacarile au cuprins casa batranei. Pana la venirea pompierilor, au aruncat zapada cu lopetile, dar valvataia puternica a mistuit locuinta in numai cateva minute.

“Am aruncat cu zapada, cu vecinii, cu lopeti, dar pana au venit pompierii murise deja”, spune un vecin. Limbile de foc nu i-au lasat pe sateni sa intre in incaperea in care se afla proprietara in varsta de 77 de ani.

“Ardea de nu am putut sa ne apropiem. Focul iesea pe geam. Oricine intra, nu se apropia, ca lua foc!” povesteste unul dintre sateni.

casaFemeia, vaduva, locuia singura si a fost gasita fara viata de militari. De mai bine de un an era imobilizata la pat si se afla in grija unei vecine. “Doamna care avea grija de ea nu voia sa ii bage lemne, ca ii era frica sa nu ia foc.”, explica o vecina.

“Ea a vrut sa iasa pe geam, in fata, a dat cu bastonul, a spart si daca n-a auzit nimeni.”

Oamenii se plang de lipsa unui hidrant in zona. Ei spun ca daca ar fi avut apa la poarta, ar fi fost sanse sa stinga incendiul inainte ca pompierii sa vina la fata locului. Din nefericire, afara era frig, cismelele lor inghetasera si n-au reusit sa dea cu apa la timp astfel incat femeia sa fie salvata.
Anchetatorii spun ca incendiul a izbuncit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit la reteaua electrica.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial