17 aprilie 2024

Nu uitaţi! Duminică, de la ora 19, spectacol caritabil la Teatrul Tony Bulandra! Încasările vor fi donate secţiei Paliative

carmenUn Gest devenit Tradiție

– spectacol caritabil la Teatrul Tony Bulandra –

Spectacolul Carmen, după Prosper Mérimée, în regia lui Suren Shahverdyan se joacă duminică, 9 decembrie 2018, de la ora 19:00, în Sala Mare.

Toate încasările vor fi donate Secţiei de Îngrijiri Paliative a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte

În al treilea an consecutiv, sub motto-ul Viața e ca un zbor de fluture”, Teatrul Tony Bulandra își păstrează bunul obicei de a organiza, în preajma sărbătorilor de iarnă, un spectacol caritabil în scopul susținerii Secţiei de Îngrijiri Paliative, compartiment destinat îngrijirii bolnavilor cronici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Aici pacienţii beneficiază de îngrijiri de specialitate. Boala i-a făcut să își piardă speranţa şi pe mulţi i-a transformat în prizonieri în propriul corp. Secţia are la dispoziţie toate dotările, dar are nevoie de fonduri în permanenţă pentru ca bolnavii să aibă parte de cele mai bune condiţii. Noi putem alege să le fie bine! Vă aşteptăm la teatru, pentru a fi schimbarea pe care vreţi să o vedeţi!

Pentru aceasta, sunteți invitați la spectacolul Carmen, un spectacol de teatru-dans, în regia lui Suren Shahverdyan, coregrafia lui Hugo Wolff și scenografia lui Mc Ranin. Un trio artistic de excepție care garantează reușita oricărei producții. Carmen este un spectacol dintr-o singură respirație: dinamic, antrenant, sugestiv, precis. Merge direct la țintă… aceea de a cuceri spectatorii. Piesa este o poveste de dragoste plină de pasiune transformată într-un spectacol care dezvăluie multiplele faţete ale talentului actorilor. Relaţia dintre Carmen şi Don Jose prinde contur în povestea cadru a distribuirii rolurilor şi a punerii în scenă a piesei ce poartă numele personajului principal feminin. Acest scenariu, de tip matrioșca, face ca spectacolul să fie mult mai captivant. Carmen este imaginea feminității și a ferocității în același timp.

În rolurile titulare Bianca Pintea (Carmen) și Liviu Cheloiu (Don Jose/Regizorul).

Dansul e un zbor… viața e un zbor!

Nu ratați spectacolul și nici șansa de a ajuta!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial