Nu rataţi Târgul de toamnă de la Titu! Între 13 şi 16 septembrie | TargovisteNEWS

Nu rataţi Târgul de toamnă de la Titu! Între 13 şi 16 septembrie

targ-tituPrimăria și Consiliul Local Titu vă invită la o nouă ediție a Târgului anual de toamnă care va avea loc în perioada 13 – 16 septembrie. Devenit deja o tradiţie, târgul anual de la Titu atrage zeci de mii de oameni din tot judeţul, dar şi din alte zone ale ţării.

Potrivit autorităţilor locale, aproximativ 200 de comerciaţi şi-au rezervat deja participarea la evenimentul toamnei. Meșteșugari, agricultori, comercianți din toată zona vin aici să-și prezinte mărfurile de pielărie, olărit, obiecte de artizanat, legume și fructe. Peste 5 000 de oameni sunt aşteptaţi să viziteze standurile, să-şi facă aprovizionarea de toamnă.

Târgul este amplasat pe aproximativ 5 hectare de-a lungul DN7. Drumul naţional este închis  în zona oraşului Titu până duminică noaptea, pentru buna desfăşurarea a evenimentului.

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]