Nu rataţi Târgul de toamnă de la Titu! Între 13 şi 16 septembrie | TargovisteNEWS

Nu rataţi Târgul de toamnă de la Titu! Între 13 şi 16 septembrie

targ-tituPrimăria și Consiliul Local Titu vă invită la o nouă ediție a Târgului anual de toamnă care va avea loc în perioada 13 – 16 septembrie. Devenit deja o tradiţie, târgul anual de la Titu atrage zeci de mii de oameni din tot judeţul, dar şi din alte zone ale ţării.

Potrivit autorităţilor locale, aproximativ 200 de comerciaţi şi-au rezervat deja participarea la evenimentul toamnei. Meșteșugari, agricultori, comercianți din toată zona vin aici să-și prezinte mărfurile de pielărie, olărit, obiecte de artizanat, legume și fructe. Peste 5 000 de oameni sunt aşteptaţi să viziteze standurile, să-şi facă aprovizionarea de toamnă.

Târgul este amplasat pe aproximativ 5 hectare de-a lungul DN7. Drumul naţional este închis  în zona oraşului Titu până duminică noaptea, pentru buna desfăşurarea a evenimentului.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]