Nu rataţi Târgul de toamnă de la Titu! Între 13 şi 16 septembrie | TargovisteNEWS

Nu rataţi Târgul de toamnă de la Titu! Între 13 şi 16 septembrie

targ-tituPrimăria și Consiliul Local Titu vă invită la o nouă ediție a Târgului anual de toamnă care va avea loc în perioada 13 – 16 septembrie. Devenit deja o tradiţie, târgul anual de la Titu atrage zeci de mii de oameni din tot judeţul, dar şi din alte zone ale ţării.

Potrivit autorităţilor locale, aproximativ 200 de comerciaţi şi-au rezervat deja participarea la evenimentul toamnei. Meșteșugari, agricultori, comercianți din toată zona vin aici să-și prezinte mărfurile de pielărie, olărit, obiecte de artizanat, legume și fructe. Peste 5 000 de oameni sunt aşteptaţi să viziteze standurile, să-şi facă aprovizionarea de toamnă.

Târgul este amplasat pe aproximativ 5 hectare de-a lungul DN7. Drumul naţional este închis  în zona oraşului Titu până duminică noaptea, pentru buna desfăşurarea a evenimentului.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]