28 martie 2024

“Nu avem niciun fel de speranţă că vom lua vreun ban european în acest an şi probabil nici anul viitor”

tutuianu„Avem în execuţie 107 lucrări pe OG 28/2013, avem alte 95-96 de lucrări pe lista de aşteptare şi mai avem recent aprobate 19 proiecte pe OG 28/2013, care trebuie puse în aplicare de CJD sau de unităţile administrativ teritoriale. Vă pot spune azi că, deşi am făcut eforturi, campania electorală şi-a pus o amprentă negativă pe implementarea acestor proiecte…

Am consumat, până astăzi, doar 260 miliarde lei din ceea ce puteam să consumăm. Regula de decontare este primul venit, primul servit, adică am fi putut deconta tot ceea ce aveam în execuţie. Am pregătit şi vom pregăti în continuare proiecte europene, pe măsură ce Guvernul îşi va face datoria şi va publica ghidurile de finanţare.

Din păcate, nu avem astăzi niciun fel de speranţă că vom lua vreun ban european în acest an şi probabil nici anul viitor, o bună parte din el.

În afară de drumuri, avem de finalizat, anul acesta, sediul ISU, să cumpărăm apartamentele la care suntem obligaţi ca urmare a faptului că am primit terenul de la unitatea militară de la Gară.

Vom definitiva, săptămâna viitoare, procedura de achiziţie publică pentru reabilitarea şi modernizarea sălii de şedinţă a CJD. În următoarele trei luni de zile vom pune în aplicare şi acest proiect…

Avem şi alte lucrări importante despre care vom vorbi la momentul potrivit”, a declarat preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial