Noutăţile legislative fiscale, mâine, la AJFP Dâmboviţa | TargovisteNEWS

Noutăţile legislative fiscale, mâine, la AJFP Dâmboviţa

www.mariusbuga.ro_images_finanteContribuabilii vor primi clarificări referitoare

la noutăţile legislative fiscale

Miercuri, 09 mai 2018, începând cu ora 1000, în sala de şedinţe de la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dâmboviţa din Târgovişte, strada Calea Domnească, nr. 166, contribuabilii pot beneficia de o sesiune interactivă de intrebări şi răspunsuri referitoare la Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată din luna mai 2018.

La această întâlnire vor fi prezentate noutăţi legislative fiscale şi speţe dezbătute în ultima perioadă şi va cuprinde o sesiune interactivă de intrebări şi răspunsuri/ consultări pe marginea subiectelor abordate.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]