Noutăţile legislative fiscale, mâine, la AJFP Dâmboviţa | TargovisteNEWS

Noutăţile legislative fiscale, mâine, la AJFP Dâmboviţa

www.mariusbuga.ro_images_finanteContribuabilii vor primi clarificări referitoare

la noutăţile legislative fiscale

Miercuri, 09 mai 2018, începând cu ora 1000, în sala de şedinţe de la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dâmboviţa din Târgovişte, strada Calea Domnească, nr. 166, contribuabilii pot beneficia de o sesiune interactivă de intrebări şi răspunsuri referitoare la Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată din luna mai 2018.

La această întâlnire vor fi prezentate noutăţi legislative fiscale şi speţe dezbătute în ultima perioadă şi va cuprinde o sesiune interactivă de intrebări şi răspunsuri/ consultări pe marginea subiectelor abordate.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]