Noul coronavirus a ajuns şi la Moreni. “Fiţi prudenţi! Respectaţi toate măsurile!” | TargovisteNEWS

Noul coronavirus a ajuns şi la Moreni. “Fiţi prudenţi! Respectaţi toate măsurile!”

Webp.net-resizeimagePrimul caz de infecţie cu coronavirusul SARS-CoV-2 a fost confirmat în municipiul Moreni. Este vorba despre un angajat al unei unităţi economice din Găeşti care domiciliază în Moreni. Acesta a fost internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
,,Din păcate, pot să vă confirm primul caz de infectare cu noul coronavirus în localitatea noastră. Vă rog să fiţi prudenţi, să respectaţi integral toate măsurile dispuse de autorităţi. Purtaţi masca de protecţie în spaţiile închise şi în zonele publice aglomerate. Vă asigur că vom continua toate acţiunile de prevenire şi combatere a infecţiei cu acest virus. Depinde şi de dumneavoastră să respectaţi măsurile de siguranţă şi protecţie! Nu numai sănătatea dumneavoastră, ci şi a celor din jur este importantă! Doar astfel putem trece împreună cu bine de această perioadă dificilă”, a declarat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni.

Life-Style

Pe 1 iunie, copiii vor beneficia de intrare gratuită la muzeele dâmbovițene

COMUNICAT DE PRESĂ Instituțiile de cultură și-au redeschis porțile pentru vizitatori. Pe 1 iunie, copiii vor beneficia de intrare gratuită la muzeele dâmbovițene Odată cu ridicarea stării de urgență ce a fost instituită de autorități în contextul pandemiei de Sars-Cov-2, o parte dintre muzeele dâmbovițene și-au redeschis, începând cu data de 26 mai 2020, porțile [...]