Nori de praf, motoare încinse și adrenalină, la Moreni! | TargovisteNEWS

Nori de praf, motoare încinse și adrenalină, la Moreni!

endu1Nori de praf, motoare încinse și adrenalină. De asta au avut parte ieri pasionații de motociclete care s-au întrecut la a patra ediție a campionatului național de endurocross.

endu5Din competiție nu au lipsit nici iubitorii de ATV-uri. endu6Echipaţi corespunzător şi cu motocicletele pregătite, cei 30 de concurenţi s-au întrecut pe traseul din Moreni, judeţul Dâmboviţa. Cum în zona plouase, noroiul le-a cam dat bătăi de cap.

endu2Participant: “Senzaţie pe care o am de vreo 10 ani şi nu moare niciodată. Adrenalina maxim, trebuie să ai curaj, să vrei, să îţi dedici timp pentru asta.”

endu4Dar participanţii nu au renunţat. Unii au ignorat chiar şi accidentările de anul trecut – pentru că, după cum spun ei, pasiunea este mare.

Participant: “Putin periculos, anul trecut am avut clavicula ruptă.”

endu3Din peisaj nu au lipsit nici iubitorii de senzaţii tari pe patru roţi.

endu7La final, cei mai buni au fost premiaţi, iar cei care nu au reuşit să urce pe podium spun că se vor pregăti pentru a-şi lua revanşa la următoarea ediţie a competiţiei.

endusursa – Pro TV

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]