20 aprilie 2024

Noi dezvăluiri despre criminalul de la Ulmi: “Îşi bătea şi mama şi tatăl”

crimaUn bătrân în vârstă de 80 de ani din satul Nisipuri, comuna Ulmi, a fost arestat preventiv după ce şi-a ucis cu toporul un vecin, de 59 de ani. Victima mergea des în gospodăria bătrânului cA să îl ajute la treburi.

crima5După ultima ceartă, însă, proprietarul furios a pus mâna pe topor şi l-a lovit pe bărbatul mai tânăr. Apoi a sunat la 112 şi a mărturisit cumplita crimă.

Oribila crima s-ar fi produs după ce victima a mers la domiciliul agresorului pentru a-l ajuta să taie lemne.

crima1Imediat după atac, bărbatul de 80 de ani a sunat la 112 şi a anunţat oribilă fapta. La faţa locului a sosit un echipaj de la ambulanţă, însă victima era decedata.

Pensionarul în vârstă de 80 de ani era divorţat şi locuia singur, şi avea nevoie de ajutor pentru treburile mai grele.

crima3Ileana Câmpureanu, soția victimei : “S-a dus la nenorocitul ăla să muncească la el. Am avut grijă de mama lui. Bătea şi pe mama lui, şi pe tata lui.”

Rudele celui decedat spun că agresorul era cunoscut ca fiind un om violent.

crima2Mădălin Câmpureanu, fiul victimei: “Am lucrat şi eu la el acum câţiva ani, am avut şi eu altercaţii cu el, a sărit cu un vătrai din ăla de lemn, cu un fier la mine.”

Marian Câmpureanu, fiul victimei: “Un om foarte rău, violent. Tatăl meu muncea, muncea în construcţii şi cu mine. Foarte muncitor, dar acel om era sub orice critică.”

crima4Vecinii suspectului sunt însă miraţi de grozăvia produsă, mai ales pentru că pensionarul suferă de probleme locomotorii şi merge foarte greu.

Judecătorii au decis ca bătrânul să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Suspectul a fost reţinut, iar acum este acuzat de omor calificat, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să petreacă 25 de ani în spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial