19 aprilie 2024

Noapte agitată pentru poliţiştii din Târgovişte!

Webp.net-resizeimage (1)În cursul nopții trecute, în intervalul orar 22:00-03:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier si cei de la Biroul Rutier, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român Dâmbovița, au acționat pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor și motocicletelor, cât și pentru reducerea gradului de victimizare prin accidentele de circulație.

Astfel, au fost verificate 96 de autovehicule si 9 motociclete, pentru neregulile descoperite, fiind aplicate 33 de sancțiuni contravenționale in valoare de 4.785 de lei. Din totalul sancțiunilor, 15 au fost aplicate pentru defecțiunile tehnice constatate, iar alte 11 pentru modificările neomologate aduse autovehiculelor.

Webp.net-resizeimageTotodată, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 2 permise de conducere și au retras 15 certificate de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au depistat, pe raza municipiului Târgoviște, un bărbat, de 29 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauza, a fost întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

sursa – IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial