25 aprilie 2024
NEWS ALERT! Trenuri anulate după ce hoţii au furat cablurile de la sinstalaţia de semnalizare! VEZI AICI RUTELE AFECTATE!

NEWS ALERT! Trenuri anulate după ce hoţii au furat cablurile de la sinstalaţia de semnalizare! VEZI AICI RUTELE AFECTATE!

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, pe secţia de circulaţie Bucureşti Nord – Pajura (km 1+150) persoane necunoscute au tăiat opt cabluri de la instalaţiile de semnalizare şi au furat aproximativ 20 m de cablu. Din cauza întârzierilor semnificative până la ora 11.00, următoarele trenuri de călători au fost anulate: Acceleratul 1799 Piteşti – Curtea de Argeş; Acceleratul 1792 Curtea de Argeş – Goleşti; Acceleratul 1791 Bucureşti Nord – Piteşti; Acceleratul 1886 Târgovişte – Titu; Acceleratul 1883 Titu – Târgovişte; Acceleratul 1794 Titu – Bucureşti Nord; Rapidul 686 Constanţa – Bucureşti Nord Călătorii afectaţi de aceste anulări au fost direcţionaţi la trenurile următoare aflate în circulaţie, la intervale de aproximativ 60 de minute. Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară lucrări de înlocuire a cablurilor furate, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic. “CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest incident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic. De asemenea, le recomandăm ca înainte de efectuarea călătoriei, să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile CFR, la numărul de telefon 021/9521 (trafic intern), la numărul 021.319.0358 (Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti)”, se arată în comunicat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial