23 aprilie 2024
NENOROCIRE! Un copil de un an şi jumătate a murit după ce a căzut într-un puţ cu petrol neasigurat

NENOROCIRE! Un copil de un an şi jumătate a murit după ce a căzut într-un puţ cu petrol neasigurat

cobi1 Tragedie, miercuri dupa-amiaza, intr-o familie din judetul Dambovita. Un copil de un an si sapte luni a murit dupa a cazut intr-un put cu petrol.

Baietelul fusese scapat din ochi de bunica lui pentru doar cateva minute. Parintii copilului au aflat teribila veste in Anglia, unde sunt plecati la lucru. Reprezentantii societatii petroliere spun ca zona nu era asigurata corespunzator, din cauza ca hotii fura sistematic grilajul care acopera bazinul periculos.

cobiBunica, cea care il avea in grija pe Yanis, spune ca a intrat in casa sa bea apa. Cand a iesit din nou in curte nu si-a mai gasit nepotul. Cel mic se dusese pe dealul din apropiere, unde a cazut in bazinul cu petrol.

Liliana Sandu, bunica baiatului: “Nepotelul meu… l-am lasat 5 minute nesupravegheat. Era la masinuta, se juca, am intrat sa beau un pahar cu apa si nu l-am mai auzit. Cand am iesit afara, l-am cautat dupa casa, prin casa… nu l-am gasit. Si pe urma am plecat sa il caut. L-am gasit la sonda.”

cobi5Bunica a fost cea care l-a descoperit. Disperata, a sunat la 112, un echipaj de la ambulanta a venit la fata locului, insa, din pacate, toate manevrele de resuscitare au fost in zadar.

cobi2Responsabilii din cadrul companiei petroliere recunosc ca zona nu era asigurata asa cum ar fi trebuit. Dau insa vina pe hotii care au furat in repetate randuri grilajele si gardurile de protectie de la sonde.

cobi3Vasile Tudor, manager operational societate petroliera: “Cat se putea proteja, pentru ca au fost foarte multe furturi… De foarte multe ori avem probleme cu imprejurimile si cu toate chestiile de protectie.”

Baietelul a fost transportat cu ambulanta la Spitalul judetean din Targoviste, dar medicii nu au mai putut din pacate sa faca nimic pentru el.

cobi2Parintii copilului muncesc in Anglia unde au aflat de tragedie. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de moartea celui mic.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial