Nenorocire la Pietrari! A murit după ce a căzut în gol de la aproape 4 metri, de pe un podeţ de lemn | TargovisteNEWS

Nenorocire la Pietrari! A murit după ce a căzut în gol de la aproape 4 metri, de pe un podeţ de lemn

pietr6Caz cu multe semne de întrebare, petrecut în Dâmboviţa.

pietr1Un bărbat de 62 de ani şi-a găsit sfârşitul în timp ce mergea pe un podeț de lemn. Omul a căzut aproximativ 4 metri în gol.

pietr5Poliţiştii încearcă acum să afle dacă i s-a făcut rău, a fost un accident sau este vorba despre un gest extrem.

pietr4Bărbatul în vârstă de 62 de ani era divorţat şi locuia singur într-o casă din comună Pietrari, în Dâmboviţa. pietr2Omul a mers la magazinul din sat pentru cumpărături, iar la întoarcere, pe un podeţ din lemn, şi-a găsit sfârşitul. Martor a fost un vecin care îl însoţea.

pietr3Martor: “Am venit cu el de la magazin, până aici. Aici, la distanţa asta ne-am despărţit. Şi mergând pe traseu a căzut exact ca un bolovan, jos.”

pietrpietr7Bărbatul a căzut în gol de la aproape patru metri. Rudele au venit într-un suflet la faţa locului când au aflat de necaz. Au sunat la 112 după ambulanță, însă când a ajuns echipajul aici, omul decedase deja.

pietr7Poliţiştii încearcă acum să lămurească detaliile tragediei. Între timp, trupul bărbatului a fost preluat de medicii legişti pentru autopsie.

 

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]