Nenorocire la Pietrari! A murit după ce a căzut în gol de la aproape 4 metri, de pe un podeţ de lemn | TargovisteNEWS

Nenorocire la Pietrari! A murit după ce a căzut în gol de la aproape 4 metri, de pe un podeţ de lemn

pietr6Caz cu multe semne de întrebare, petrecut în Dâmboviţa.

pietr1Un bărbat de 62 de ani şi-a găsit sfârşitul în timp ce mergea pe un podeț de lemn. Omul a căzut aproximativ 4 metri în gol.

pietr5Poliţiştii încearcă acum să afle dacă i s-a făcut rău, a fost un accident sau este vorba despre un gest extrem.

pietr4Bărbatul în vârstă de 62 de ani era divorţat şi locuia singur într-o casă din comună Pietrari, în Dâmboviţa. pietr2Omul a mers la magazinul din sat pentru cumpărături, iar la întoarcere, pe un podeţ din lemn, şi-a găsit sfârşitul. Martor a fost un vecin care îl însoţea.

pietr3Martor: “Am venit cu el de la magazin, până aici. Aici, la distanţa asta ne-am despărţit. Şi mergând pe traseu a căzut exact ca un bolovan, jos.”

pietrpietr7Bărbatul a căzut în gol de la aproape patru metri. Rudele au venit într-un suflet la faţa locului când au aflat de necaz. Au sunat la 112 după ambulanță, însă când a ajuns echipajul aici, omul decedase deja.

pietr7Poliţiştii încearcă acum să lămurească detaliile tragediei. Între timp, trupul bărbatului a fost preluat de medicii legişti pentru autopsie.

 

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]