16 aprilie 2024
Nenorocire la Niculeşti! Un bărbat, de 41 de ani, a murit strivit de zidul unei case bătrâneşti!

Nenorocire la Niculeşti! Un bărbat, de 41 de ani, a murit strivit de zidul unei case bătrâneşti!

zidn1Un bărbat, de 41 de ani, din judeţul Dâmboviţa, a murit chiar sub privirile îngrozite ale soţiei lui, după ce un zid s-a prăbuşit peste el. Cei doi soţi munceau la demolarea unei case bătrâneşti.

zidn2Martorii povestesc că bărbatul a apucat în ultima clipă să îşi împingă soţia din faţă bucăţilor mari de beton şi cărămidă, însă el nu s-a mai putut salva.

zidn4Necazul a avut loc într-o gospodărie din comună Niculeşti. Proprietarii casei au vrut să o dărâme şi să îşi construiască altă clădire. Numai că pentru demolare nu au apelat la o firma de construcţii, ci la doi muncitori, soţ şi soţie.

zidn3Mai mulţi vecini au asistat îngroziţi cum ultimul zid rămas în picioare se prăbuşeşte peste cei doi muncitori.

Sătenii au sunat la 112, iar la faţă locului a sosit un echipaj de la ambulanţă. Preţ de 45 de minute, salvatorii au încercat să îl readucă pe bărbat la viaţă, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte violentă.

zidnAnchetatorii vor să verifice dacă proprietarii aveau autorizaţie pentru demolarea clădirii şi să afle de ce nu au angajat o firma specializată pentru această lucrare.

Sursa: Pro TV
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial