Nenorocire la Hăbeni. A murit după ce a alunecat de pe scară | TargovisteNEWS

Nenorocire la Hăbeni. A murit după ce a alunecat de pe scară

cazu1Un bărbat în vârstă de 50 de ani din județul Dâmbovița a murit după ce a căzut de pe o scară. Se pare că omul își renova casa, iar, la un moment dat, ar fi alunecat și s-ar fi prăbușit peste o balustradă.

cazu3A suferit răni grave, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Bărbatul era căsătorit, tată a doi copii, și lucra că administrator al unui centru social din comuna Odobești. Avea însă o locuință în satul sau natal, Hăbeni, din comuna Bucşani, pe care a mers să o renoveze. Acolo s-a petrecut accidentul.

-“Cine l-a găsit?
-Soția! A apucat să se ridice și a dat telefon imediat”.

cazu2Vecin: “Are tavan fals deasupra. A stricat și a vrut să facă altceva. E distanță și are și o balustradă, de urcă sus la mansardă. A pus scară, jos mi se pare că are gresie, a alunecat scara și a căzut cu coastele de balustradă și aia a fost.”

cazuÎn stare critică, bărbatul a fost preluat de un echipaj de la ambulanță și transferat la Spitalul județean din Târgoviște. Din nefericire, medicii nu au mai reușit să îl salveze.

cazu4Apropiații sunt șocați de nenorocirea care a avut loc.

cazu5“L-au dus la spital și a murit. Mare necaz!”

“Era credincios, cuminte, muncitor, familist, familist. Păcat!”

O anchetă urmează să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut totul.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]