24 aprilie 2024
“Nemuritorul” din Merişu le face zile fripte celor de la ambulanţă, poliţie şi pompieri

“Nemuritorul” din Merişu le face zile fripte celor de la ambulanţă, poliţie şi pompieri

vasile5Un bărbat de 38 de ani din Merişu, comuna Costeştii din Vale, le face zile fripte consătenilor, dar şi celor de la poliţie, ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

vasile3De câte ori are o supărare, se urcă pe un stâlp de electricitate şi ameninţă că se va arunca de acolo dacă nu i se face pe plac. Joi, de pildă, era nemulţumit că în satul lui nu sunt suficiente limitatoare de viteză şi indicatoare rutiere.

Vasile are 38 de ani, este divorţat şi tatăl a doi copii. Nu are un loc de muncă stabil şi lucrează în construcţii, ocazional.

A devenit vestit în satul lui pentru modul în care protestează şi frecvenţa cu care o face. De fiecare dată, înainte de a se urca pe stâlp, consumă alcool.

vasileVasile: ”Aaa, păi, eu beau mereu! Şi pe şantier dacă merg, nu intru fără tratamentul meu stomacal. 200 de coniac şi o bere!

Poliţia, pompierii şi ambulanța sunt obligate să trateze situaţia, de fiecare dată, cu responsabilitate. După ce omul este convins să coboare de pe stâlp, primeşte şi o amendă pentru tulburarea ordinii publice.

vasile4Primar: ”Are datorii, pentru că la fiecare distracţie d-asta, poliţia îşi face datoria şi îi dă amendă. Cât are? 53 de milioane.

Cum bărbatul nu are venituri, mama sa plăteşte din când în când câte 100 de lei. Astfel, demonstrează că bărbatul se conformează şi are intenţia de a achita amenda.

Vasile: ”Am primit amenzi, 53 de milioane. Să zică domn primar, plăteşte mama mea! Imediat, cum să nu plătească. Orice mamă plăteşte pentru băiatul ei. Păi, de unde să plătesc eu?!

vasile1Vecinii spun că s-au obişnuit deja cu forma de protest a bărbatului, pe care l-au poreclit “nemuritorul”.

Localnic: ”Credeți-mă, el e nemuritor! Nici stâlpul ăla, care are 850 de milioane de grade, nu poate să îi facă rău! Nemuritorul, el e!

vasile2Localnic: ”E beat, domne, bea întruna! Ne-a mâncat zilele!

Şi joi, salvatorii au pierdut aproape 60 de minute până când protestarul a decis să coboare de pe stâlp.

vasile6Pentru că aproape o oră a pus pe jar echipajele de la poliţie, ambulanţă şi pompieri, bărbatul va fi nevoit să suporte acum o amendă în valoare 1.500 de lei. Dacă nu va achita, atunci trebuie să muncească în folosul comunităţii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial