Necaz mare la Bezdead. Au vrut să pregătească masa, dar au ajuns la spital cu arsuri grave | TargovisteNEWS

Necaz mare la Bezdead. Au vrut să pregătească masa, dar au ajuns la spital cu arsuri grave

incbe3Doi soţi din judeţul Dâmboviţa, în varstă de de 67 şi 72 de ani au ajuns duminică la spital, cu arsuri, în urma unui incendiu.

Aceştia se aflau în vizită la mama femeii în momentul în care bucătăria a fost cuprinsă de flăcări.

incbe4Cel mai probabil, spun anchetatorii, totul ar fi pornit de la o scurgere de gaze.

Proprietara casei, o femeie în vârstă de 84 de ani, locuieşte singură în localitatea Bezdead. incbe2Fiica şi ginerele ei, de 67, respectiv 72 de ani veniseră în vizită la ea. Pregăteau masa când au izbucnit flăcările, iar bătrâna a dat alarma.

incbe7„Pregăteau mâncarea şi de la aragaz s-a produs flacără, s-a extins la furtunul de la butelie şi s-a format o flacără mare, a început proprietara să ţipe, am aruncat cu apă, toţi vecinii am sărit. Dar butelia era înăuntru şi ne-a fost frică”, spune un martor. 

incbeFata şi ginerele bătrânei s-au aventurat totuşi în casă pentru a încerca să mai salveze din bunuri, aşa că au fost răniţi.

Fiica proprietarei şi soţul sau au suferit arsuri la nivelul feței şi al mâinilor. Au fost transportaţi cu ambulantele la Spitalul Judeţean din Târgovişte, acolo unde au primit îngrijiri medicale şi se află sub strictă supraveghere a medicilor.

incbe5Pompierii sosiţi la faţa locului au stins incendiul complet. O anchetă urmează să lămurească exact din ce cauză a pornit focul.

incbe6Sursa: Pro TV

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]