28 martie 2024

“Mulţumim, Adrian Neaga!” Urban Titu şi antrenorul Adrian Neaga au decis încheierea raporturilor contractuale

aneaga1Mulţumim, Adrian Neaga! Urban Titu şi antrenorul Adrian Neaga au decis încheierea raporturilor contractuale de comun acord, clubul nostru mulţumindu-i tehnicianului pentru munca depusă de la venirea sa pe „Orăşenesc”. Rică Neaga a fost cooptat în proiectul Urbanului în vară, iar cu el pe banca tehnică, echipa din Titu a terminat prima parte a campionatului pe locul 5, după ce s-au înregistrat şase victorii, trei rezultate de egalitate şi patru înfrângeri.

De asemenea, în Cupa României, fostul campion al României a bifat cu gruparea dâmboviţeană o victorie şi un eşec. La despărţirea de Urban, Neaga a precizat: „Mulţumesc celor din Titu că mi-au oferit şansa să antrenez după ce plecasem de la Atletic Bradu. Mulţumesc tuturor jucătorilorcare au fost mereu alături de mine şi au demonstrat că sunt adevărate caractere. Aş vrea ca şi după plecarea mea, aici să se continue munca începută de mine în vară. Doresc băieţilor să aibă parte de cele mai bune evoluţii în continuare, iar Urbanului să atingă rezultate la fel de bune precumîn tur, aşa cum s-a înregistrat cu mine. Urez Urbanului multă baftă în retur şisă ajungă la performanţele dorite”.

De asemenea, Vlad Oprea, reprezentantulPrimăriei Titu la echipa de fotbal şi bun prieten cu tehnicianul a declarat: „Cu părere de rău anunţ despărţirea de Rică Neaga. Hotărârea a fost numai a lui. El va rămâne în continuare pentru mine un bun prieten. Îi mulţumesc dinsuflet pentru tot ce a făcut la Titu în turul campionatului. De asemeneaa, toţi microbiştii din oraş îi mulţumesc pentru lucrurile bune făcute la echipă.

Este unul dintre tinerii antrenori din România care va confirma în scurt timp. Îi doresc mult succes în carieră şi rezultate pe măsură la echipele pe care le va antrena”. Plecarea lui Rică Neaga de la Titu l-a determinat şi pe secundul Remus Bărbărie să părăsească echipa dâmboviţeană. ACS Urban ţine să mulţumească ambilor antrenori pentru aportul deosebit şi performanţele realizate în prima parte a campionatului şi le doreşte mult succes în continuare. Urban Titu va face cunoscut numele noului antrenor în decursul zilei de mâine.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial