24 aprilie 2024
Motivul incredibil pentru care un bărbat din Dărmăneşti și-a pus ștreangul de gât

Motivul incredibil pentru care un bărbat din Dărmăneşti și-a pus ștreangul de gât

darm5Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Dărmănești, județul Dâmbovița, a fost găsit fără suflare în gospodăria sa.

Rudele povestesc că omul ar fi căzut într-o depresie, măcinat de gândul că ar putea suferi de o boală incurabilă. Apropiaţii spun că l-au ajutat să își facă investigații medicale, iar temerile lui nu se justificau.

Într-un moment de cumpănă, însă, a decis să își pună capăt zilelor.

darm4Bărbatul era divorţat pentru a doua oară, şi locuia în aceeaşi gospodărie împreună cu fiul său şi cu familia acestuia. Nu mai avea loc de muncă, dar era sprijinit de băiatul său cu tot ceea ce avea nevoie. Apropiaţii lui povestesc că în ultima vreme era tot mai frământat de gândul că ar putea să fie bolnav de cancer în gât, iar asta nu îi dădea pace.

darm6Eduard Mihai Bucur, fiul victimei: „El era supărat că avea nişte bube pe gât şi a zis că sunt de cancer şi cu stresul ăsta s-a ajuns cauza asta. Dar nu avea aşa ceva. Aveam grijă de el”.

darm1Cunoscuţii povestesc că bărbatul trecuse prin două mariaje eşuate şi era dezamăgit de fostele relaţii. Din prima căsătorie avea băiatul şi o fată, ambii căsătoriţi.

darm7„Prima l-a părăsit. S-a dus cu el în Spania, să lucreze. L-a zgornit şi ea s-a măritat cu un spaniol. Suferea. Și a avut altă femeie, cu 5 copii, se certau” povestește un vecin.

darm2Lungul şir de dezamăgiri şi gândul la boala severă i-au pus capac omului, spun apropiaţii lui. Când s-a întors luni seară de la muncă, fiul său a avut un şoc.

darmMarius Buga, Pro TV: Fiul a făcut macabra descoperire şi a sunat la 112, sperând că îşi mai poate salva părintele. Din păcate, când au ajuns salvatorii aici, omul decedase deja. Acum poliţiştii au deschis o anchetă, iar la finalizarea cercetărilor urmează să stabilească în ce împrejurări a murit”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial