Mort și cu fața mutilată în propria casă. Tablou macabru într-o locuință din Dâmbovița | TargovisteNEWS

Mort și cu fața mutilată în propria casă. Tablou macabru într-o locuință din Dâmbovița

muscv1Descoperire şocantă în comuna Valea Mare. Un bărbat de 68 de ani a fost găsit fără suflare în locuinţa sa, dar cu faţa mutilată.

Cel mai probabil, cred anchetatorii, omul ar fi murit în urmă cu câteva zile, iar rănile i-au fost provocate ulterior de cele două pisici pe care le avea în casă.

muscv2Bărbatul în vârstă de 68 de ani era divorţat şi locuia singur în localitatea Valea Mare. Avea însă un fiu care îl vizita destul de des. Îngrijorat că nu i-a mai răspuns la telefon, acesta a venit să vadă ce s-a întâmplat.

muscv3Apropiaţii spun că după moartea proprietarului, cel mai probabil, cele două feline pe care le creştea în locuinţă, înfometate, şi-au atacat stăpânul.

muscvVecinii povestesc că omul nu mai dăduse niciun semn de viaţă de zile bune.

Anchetatorii spun că bărbatul ar fi murit cu câteva zile în urmă, după ce i-ar fi cedat inima.

muscv4Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările. Între timp, cadavrul a fost dus la serviciul de medicină legală, iar după autopsie doctorii vor constata cu exactitate cauza morţii bărbatului.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]