20 aprilie 2024

Moreni – Unități suport COVID-19

morc”Stimaţi cetăţeni,

Din păcate, în localitatea noastră, în ultimele zile, au apărut noi cazuri de COVID-19, iar ieri au fost confirmate 55 de cazuri noi la Centrul de Recuperare pentru Persoane cu Handicap din Ţuicani. Este o situaţie tristă în ciuda tuturor eforturilor comune depuse de administraţia locală, conducerea centrului şi Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul coronavirus.

De asemenea, vă informez că autorităţile centrale au decis prin Ordin al Ministrului Sănătăţii ca Secţia de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie şi Secţia Naşteri Normale ale Spitalului municipal Moreni să devină unităţi suport COVID-19 – care vor asigura permanent tratarea pacienţilor testaţi pozitiv sau suspecţi SARS-CoV-2.

Încă o dată, fac un apel la toţi cetăţenii că trebuie să înţeleagă că acest virus există şi că trebuie să respecte integral toate măsurile dispuse sau instituite de autorităţi: purtarea măştii de protecţie, dezinfecţia mâinilor, distanţarea socială, limitarea la maxim a ieşirii în spaţii şi zone aglomerate. Protejându-vă pe dumneavoastră, îi protejaţi şi pe cei din jurul dumneavoastră! Fiţi responsabili pentru că de fiecare dintre dumneavoastră depinde sănătatea cetăţenilor municipiului Moreni! Doar astfel putem trece cu bine împreună de această perioadă dificilă pentru noi toţi. Nu este o glumă, nu este o joacă. Să dovedim că suntem conştienţi cu adevărat pentru că altfel ne va fi foarte greu să eradicăm acest virus.

Vă mulţumesc!

Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial