20 aprilie 2024
Moreni – Simpozion Internaţional ,,Copii, salvaţi planeta albastră!”

Moreni – Simpozion Internaţional ,,Copii, salvaţi planeta albastră!”

moreIeri, a avut loc deschiderea celei de a XIII-a ediţii a Concursului – Simpozion Internaţional ,,Copii, salvaţi planeta albastră!”, care se va desfăşura la Moreni în perioada 26 – 29 aprilie 2017.
La festivităţile de deschidere au participat Laurenţiu Neculăescu, secretar de stat în Ministerul Mediului, Claudia Gilia, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Constantin Tocan, viceprimarul municipiului Moreni, Mircea Nistor, director… Agenţia de Protecţia Mediului Dâmboviţa, Cornelia Stan, director Palatul Copiilor Târgovişte, Elena Mosor, inspector de specialitate Inspectoratul Şcolar Judeţean, oficialităţi locale, judeţene, cadre didactice.
Concursul este coordonat de Rodica Sandu, profesor la Clubul Copiilor Moreni. În acest an, participă cu lucrări peste 1000 de elevi şi profesori din 38 de judeţe din România şi din 10 ţări pe cele patru secţiuni: abilităţi practice (desene/picturi, colaje, fotografii, afişe, obiecte din materiale reciclabile), creaţii literare şi multimedia, proiecte de mediu/referate elevi, simpozion cadre didactice.
Festivitatea de deschidere s-a încheiat cu un recital susţinut de elevii de la grupul Art Canto Morena, coordonaţi de Daniela Călineţ, profesor la Clubul Copiilor Moreni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial