19 aprilie 2024

Moreni și Titu – Afaceri NECURATE cu tutun!

www.mariusbuga.ro_images_tigariAproape 1000 de ţigarete, confiscate de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii dâmboviţeni au acţionat pe raza localităţilor Moreni şi Titu pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul comercializării produselor din tutun, precum şi pentru reducerea riscului rutier.

Astfel, în urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 6 500 de lei.

Dintrea acestea, 7 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, 6 pentru încălcarea legislaţiei privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 3 pentru nerespectarea prevederilor HG 128/1994 privind unele măsuri pentru asigurarea condiţiilor de dezvoltare fizică şi morală a elevilor şi studenţilor.

De asemenea, 30 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru abaterile comise în trafic, unuia dintre aceştia fiindu-i reţinut şi permisul de conducere.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării aproape 1000 de ţigarete, pentru care nu s-au putut prezenta documente justificative de provenienţă.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial