29 martie 2024
Moreni – Poliţiştii au tras cu pistolul să potolească un scandal izbucnit în cimitir!

Moreni – Poliţiştii au tras cu pistolul să potolească un scandal izbucnit în cimitir!

pistolDoi bărbaţi, tată şi fiu, din Moreni, au fost reţinuţi de poliţişti, în această după-amiază, după ce ar fi făcut un scandal monstru cu preotul, în cimitirul din localitate.
Preotul a sunat la 112, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie. Fiul suspectului ar fi devenit violent şi cu unul dintre poliţişti, iar acesta şi-a folosit armamentul din dotare.
“Astazi, 6 decembrie, politistii din cadrul Politiei Municipiului Moreni au fost sesizati de catre un preot cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in incinta cimitirului din Moreni, a fost agresat verbal de doua persoane. Un echipaj de politie s a deplasat la fata locului, ocazie cu care au fost identificate persoanele descrise de reclamant, doi barbati, tata si fiu. In timp ce incercau sa-l imobilizeze pe barbatul de 60 de ani, fiul acestuia, de 32 de ani, a agresat pe unul dintre politisti.
Acestia au avut un comportament agresiv, au refuzat sa se legitimeze si sa fie condusi la sediul politiei.
Fiind atacat din spate initial, agentul de politie a executat un foc de avertisment, in plan vertical, cu armamentul din dotare, fara a cauza victime sau pagube materiale, reusind imobilizarea celor doi agresori.
La fata locului, s-au deplasat si alte echipaje, banuitii au fost imobilizati si condusi la sediul Politiei Mun Moreni pt audieri. Cei in cauza sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj. In prezent, acestia se afla la sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Moreni pt dispunerea unei masuri preventive”, precizează Poliţia Dâmboviţa.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial