29 martie 2024
Moreni – Învaţă să fii la înălţime

Moreni – Învaţă să fii la înălţime

Invitație Leadership Autentic 5 – programul educațional de leadership pentru liceeni la Moreni

Leadership Autentic, program educaţional non-formal care creează oportunitatea unei experienţe menite să contribuie la dezvoltarea personală a elevilor de liceu, dă startul celei de a cincea ediții și ajunge pe 12 și 13 octombrie 2013 la Moreni.

Cel de-al cincilea sezon Leadership Autentic revine în această toamnă la Moreni, pentru a oferi șansa tinerilor de a descoperi potențialul lor de lider. Pe lângă cursurile oferite de traineri, participanţii vor beneficia şi de un raport util în orientarea vocațională în descoperirea propriilor interese și a celor mai potrivite domenii în care se pot implica pe viitor.

Sesiunile de training se vor desfășura la Liceul Teoretic I.L. Caragiale din Moreni şi vor dura 2 zile, 12-13 octombrie.

Programul Leadership Autentic este o inițiativă a Fundației LEADERS și are loc anual în peste 15 licee la nivel național. Leadership Autentic este un program susținut de Ministerul Educației Naționale și realizat în Moreni cu sprijinul companiei Petrom.

Vă invităm să descoperiți cum vor face față cursanții noilor provocări din acest an. Agenda zilelor din cadrul programului este următoarea:

Sâmbătă 12 octombrie (interval orar 9:00 – 15:00) are loc prima zi a programului în Moreni, Liceul Teoretic I.L. Caragiale, iar elevii iau primul contact cu programul Leadership Autentic, se cunosc, și învață despre: bazele leadershipului; autocunoaștere-valori; viziune – proiecții personale pe termen lung.

Duminică 13 octombrie (interval orar 9:00-15:00) are loc a doua zi a programului, în prima parte a zilei elevii își prezintă viziunea despre “cum arată viitorul lor peste 20 de ani”. În cea de-a doua parte a zilei elevii parcurg modulele „obiective si plan de acțiune” și modulul de educație financiară.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial