29 martie 2024

Moreni – Infracţiuni la regimul circulaţiei!

www.mariusbuga.ro_images_polmDoi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, au depistat  pe raza localităţii Băleni, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta prezentând o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de monstre biologice de sânge pentru a se stabili cu exactitate îmbibaţia alcoolică.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit doar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului.

Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de numitul A.C., de 27 de ani, din localitatea Dragodana.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, urmând ca la finalizarea acestora, să fie propusă soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial