28 martie 2024

Moreni – Încătuşat şi dus la închisoare! Vezi de ce

www.mariusbuga.ro_images_spmogPoliţiştii morenari au depistat un tânăr care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni l-au depistat pe numitul N.C., de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Moreni a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 3 ani, pentru săvârşirea unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.

Poliţiştii dâmboviţeni efectuează cercetări în cazul unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au oprit pentru control, pe DN 7, un autoturism condus de numitul I.F., de 31 de ani, din comuna Costeşti din Vale.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul are permisul de conducere anulat din luna noiembrie 2011.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat” , urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

De asemenea, un tânăr de 24 de ani, din comuna Crângurile Produleşti, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conuducere” şi „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”, după ce a fost depistat de poliţişti, pe raza oraşului Găeşti, conducând un moped neînregistrat şi fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial