28 martie 2024
Moreni – ÎMPREUNĂ DĂM CULOARE STADIONULUI!

Moreni – ÎMPREUNĂ DĂM CULOARE STADIONULUI!

moreni1În continuarea eforturile constante de modernizare a bazei sportive, Primăria municipiului Moreni a organizat acțiunea ÎMPREUNĂ DĂM CULOARE STADIONULUI, care s-a desfășurat, sâmbătă, 25 iulie 2015.
O amplă campanie de voluntariat și de implicare activă în viața comunității locale care a dovedit tuturor că se poate.
Acțiunea a fost coordonată de administratorul clubului, Laurențiu Nistor și de suporterii echipei Flacăra Moreni de la Peluza Sud.
La activitate a participat întreg lotul echipei în frunte cu antrenorul Gabriel Paraschiv, precum și Alina Proca – Pârvu (campioană națională/internațională la atletism și cetățean de onoare al localității din anul 2005).
,,Îi felicit pe toți cei care au răspuns prompt participând la această acțiune și vreau să vă spun că administrația publică municipală va fi alături întotdeauna de ceea ce înseamnă Flacăra Moreni. Este un gest lăudabil care trebuie apreciat de noi toți. De asemenea, vă informez că lucrările de modernizare de la Stadionul Municipal Flacăra Moreni vor continua și vom depune toate eforturile pentru ca să avem o bază sportivă modernă în localitate”, a declarat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni.
moreni
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial