MORENI, FĂRĂ APĂ! Cauza – O avarie! 24 de ore, fără alimentare pe mai multe străzi! | TargovisteNEWS

MORENI, FĂRĂ APĂ! Cauza – O avarie! 24 de ore, fără alimentare pe mai multe străzi!

www.mariusbuga.ro_images_avarieANUNȚ

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A anunță întreruperea furnizării apei potabile din sursa Paltinu, în municipiul Moreni, in data de 12.06.2014, pentru aproximativ 24 h, începând cu orele 22:00, din cauza unei avarii in localitatea Bănești  -  județul Prahova.

Apa va fi oprită complet pe străzile: Baronești, Ana Ipătescu (zona case), Spirești, Soarelui, Plaiului, Romană, Eroilor, Sângeriș, Horia Cloșca și Crișan, Mihai Viteazul, Ion Negoescu, Libertății și Democrației.

În restul municipiului Moreni apa va fi furnizată, în regim de avarie, după următorul program:

  • 06:00 – 08:00

  • 17:00 – 19:00

Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale.

  Înainte de reluarea distribuției vor fi prelevate probe de apă care vor fi  analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA S.A

 

 

 

Life-Style

Victimele violenţei în familie primesc găzduire şi consiliere, la Târgovişte

TE RUGĂM SA TE GÂNDEȘTI MĂCAR O CLIPĂ LA VIAȚA TA! NIMIC NU POATE JUSTIFICA VIOLENȚA DOMESTICĂ. MERIȚI LINIȘTE, RESPECT ȘI DRAGOSTE! TE POTI CONSIDERA VICTIMĂ A VIOLENȚEI DOMESTICE, DACĂ: ⦁ negi faptul că ești agresată de către actualul sau fostul iubit/partener/soț sau de către o altă rudă, ⦁ simți că ți-ai pierdut încrederea în [...]