Moreni – Avarie la conducta principală de distribuţie a apei potabile | TargovisteNEWS

Moreni – Avarie la conducta principală de distribuţie a apei potabile

Webp.net-resizeimageCOMUNICAT DE PRESĂ

Vă informăm că astăzi, 29.01.2020, începând cu ora 16.00, s-a întrerupt furnizarea apei potabile în municipiul Moreni, din cauza unei avarii la conducta principală de distribuţie apă potabilă.

Urmare a avariei la conducta principală de distribuţie a apei potabile din municipiul Moreni, vă informăm că la această oră o echipă a Companiei de Apă Târgovişte lucrează în continuare la soluţionarea problemelor apărute, în scopul remedierii avariei şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt.

Astfel, înainte de reluarea alimentării cu apă, vor fi prelevate probe care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

CATD recomandă în continuare a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire, şi, preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore), fierberea apei utilizate în scop potabil timp de 10 minute.

 

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]