Moreni – Avarie la conducta principală de distribuţie a apei potabile | TargovisteNEWS

Moreni – Avarie la conducta principală de distribuţie a apei potabile

Webp.net-resizeimageCOMUNICAT DE PRESĂ

Vă informăm că astăzi, 29.01.2020, începând cu ora 16.00, s-a întrerupt furnizarea apei potabile în municipiul Moreni, din cauza unei avarii la conducta principală de distribuţie apă potabilă.

Urmare a avariei la conducta principală de distribuţie a apei potabile din municipiul Moreni, vă informăm că la această oră o echipă a Companiei de Apă Târgovişte lucrează în continuare la soluţionarea problemelor apărute, în scopul remedierii avariei şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt.

Astfel, înainte de reluarea alimentării cu apă, vor fi prelevate probe care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

CATD recomandă în continuare a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire, şi, preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore), fierberea apei utilizate în scop potabil timp de 10 minute.

 

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]