25 aprilie 2024
Moreni – A început distribuirea de kituri de igienă în vederea prevenirii infecţiei cu COVID-19

Moreni – A început distribuirea de kituri de igienă în vederea prevenirii infecţiei cu COVID-19

Webp.net-resizeimage (1)“În municipiul Moreni, a început distribuirea de kituri de igienă în vederea prevenirii infecţiei cu COVID-19. Acestea au fost ambalate în condiţii de maximă siguranţă de personal specializat din domeniul sanitar şi sunt formate din două măşti de protecţie şi două perechi de mănuşi. De asemenea, cetăţenii vor primi şi declaraţii pe propria răspundere pentru deplasările prevăzute de Ordonanţele militare în vigoare.

Distribuirea se face la domiciliu, în funcţie de numărul membrilor fiecărei familii, de către personalul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului Moreni. Programul de distribuire va fi făcut public în fiecare zi. În acest sens, rugăm cetăţenii să stea în case întrucât seturile de igienă vor fi distribuite numai la domiciliu şi nu în faţa blocurilor sau a caselor.

De asemenea, în situaţia în care nu aţi intrat în posesia măştilor şi a mănuşilor, iar în blocul sau pe strada dumneavoastră au fost deja distribuite conform programului anunţat, puteţi suna la numerele de telefon 0245.667.265 sau 0755.223.891 (între orele 09.00 – 12.00) şi o echipă a Primăriei se va deplasa la domiciliul dumneavoastră.

sursa – Primăria Moreni

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial