20 aprilie 2024
Moment important pentru orașul Găești: semnarea contractului de lucrări „Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare”

Moment important pentru orașul Găești: semnarea contractului de lucrări „Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare”

 

gaestiMoment important pentru orașul Găești: semnarea contractului de lucrări „Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare”, o investiție uriașă sub aspectul consecințelor pozitive pe care le determină.

Contractul are o valoare de 29,9 milioane lei (inclusiv TVA) și a fost câștigat de firma CONIZ ROMARG.
“Practic, dacă ducem la bun sfârșit acest proiect, orașul Găești va avea rezolvată problema canalizării în proporție de peste 90%.

Din păcate, lucrările continuă la Găești după doi ani de întârziere, întârziere determinată de faptul că firmele care au câștigat contractul inițial și-au bătut joc de el și de găeșteni, până la urmă.

Nu mai reiau tot subiectul pentru că am vorbit în atâtea rânduri despre ce s-a întâmplat acolo. Pe scurt, o asociere nefericită de firme a plecat cu un avans de circa 95 de miliarde lei vechi pentru care au săpat „uriașa” distanța de 126 de metri liniari de conductă. Sper și cred că nu vom mai avea niciodată asemenea tip de probleme pe care, mai devreme sau mai târziu, cei răspunzători le vor deconta.

Eu mă bucur că am reușit astăzi un succes important, deblocând situația de la Găești. Am încredere că firma Coniz va reuși să ducă lucrările la bună finalizare și, cel mai important, în termenul stabilit. Să dea Dumnezeu să fie într-un ceas bun!”, a declarat Adrian Tutuianu, presedintele Consiliului Judetean Dambovita.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial