MOARTE MISTERIOASĂ! Un patron a fost găsit spânzurat în pădurea de pe DN 71, lângă Cuza Vodă! | TargovisteNEWS

MOARTE MISTERIOASĂ! Un patron a fost găsit spânzurat în pădurea de pe DN 71, lângă Cuza Vodă!

patsDescoperire socanta, in aceasta dimineata, intr-o padure din judetul Dambovita.

Un barbat, de 42 de ani, a fost gasit spanzurat. Era patronul unei societati de  incaltaminte, din Giurgiu.

Disparuse de acasa inca de sambata dimineata. A ales sa isi puna capat zilelor chiar langa satul unde a copilarit – Cuza Voda.

Rudele lui sustin ca a ajuns la disperare dupa ce isi vanduse o casa, iar iubita lui i-ar fi luat banii si ar fi plecat.

Cea acuzata sustine insa ca patronul avea mari datorii la finante si la diversi clienti din aceasta cauza a decis sa isi incheie socotelile cu viata…

Barbatul a lasat in urma un copil de 11 ani…

massTrupul fara viata a fost gasit, in aceasta dimineata, in padurea din localitatea Bolovani, in vecinatatea Drumului National 71, care face legatura intre Bucuresti si Targoviste.

mass5MARIUS BUGA: “Un paznic de vanatoare a vazut masina barbatului, doua zile la rand, aici la marginea padurii si a intrat la banuieli. Ulterior, rudele au inceput sa il caute prin imprejurimi si – din nefericire – cele mai negre ganduri s-au adeverit. Asupra lui a fost gasit un bilet de adio in care isi cerea iertare pentru gestul facut”

mass2Ultimul care l-a vazut in viata a fost un prieten caruia i s-a destainuit ca este foarte suparat dupa ce si-a vandut o casa, iar banii au ajuns la iubita lui

NICOLAE TEIŞANU, prietenul victimei: “Suparat, cam de 3 luni de zile, numai suparat. Spunea dupa ce si-a vandut casa ca nu poate sa mai traiasca. A spus ca l-a distrus femeia aceea”

Rudele barbatului sustin ca femeia alaturi de care a stat in ultimii 12 ani nu i-ar fi vrut altceva decat banii si din cauza ei ar fi ajuns in pragul mortii

mass3DUMITRU MILITARU, unchiul victimei: “Concubina i-a cerut sa ii dea imputernicire sa aiba acces la toate bunurile. Se certa cu ea? Da, ea pleca si venea cand avea nevoie de bani. Se certau des? Da”

CONSTANTIN ENACHE, vărul victimei: “Il stresa sotia cu bani, baga copilul la inintare mereu. Avea afaceri, ii mergea bine totul, nu stiu ce l-a impins sa faca chestia asta”

Iubita patronului sustine insa ca altele erau problemele care il macinau pe barbat

mass1MAGDALENA BUCUR, iubita victimei: “Avea niste datorii la ANAF de ceva ani de zile. Si faptul ca sora lui se angajase ca poate sa ii tina contabilitatea firmei, el a dormit pe o ureche ca ii depune actele si s-a trezit ca firma este inactiv. El a inteles ca toata lumea se va indrepta impotriva lui pentru recuperarea de TVA, ca actele nedepuse vor genera niste amenzi si nu are bani de unde sa plateasca aceste amenzi”

Cazul este anchetat de politistii din Capitala. Acestia urmeaza sa desluseasca exact ce l-a impins la moarte pe patronul fabricii de incaltaminte

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]