25 aprilie 2024
Moarte învăluită în mister, la Braniştea. Un fermier a fost găsit fără viaţă.  “I-a fost frică că este bolnav de COVID!”

Moarte învăluită în mister, la Braniştea. Un fermier a fost găsit fără viaţă. “I-a fost frică că este bolnav de COVID!”

bran4Moarte învăluită în mister, la Braniştea, în județul Dâmbovița.

Un fermier de 51 de ani, unul dintre cei mai înstăriți oameni din sat, a fost găsit fără viață. Din primele verificări, spun anchetatorii, bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor. bran2Era speriat că ar avea Covid-19 și că și-ar putea îmbolnăvi mama, povestesc apropiații lui. Teama nu era însă justificată, pentru că rezultatul testului a fost negativ în cazul său, spun investigatorii.

Bărbatul, necăsătorit și fără copii, locuia împreună cu mama lui. bran3Avea o afacere de succes în agricultură și reușise să facă o avere. În ultima vreme însă, era abătut și ferm convins că ar suferi de Covid-19, spun prietenii și vecinii săi.

branVecină: „Asta l-a afectat cel mai rău, i-a fost frică că este bolnav și că o îmbolnăvește pe mama lui.”

bran5Marius Buga, Pro TV: „Cei apropiați spun că se temea că ar suferi de Covid-19. Deși a fost testat în acest sens și rezultatul a fost negativ, din nefericire, omul era cuprins de gânduri negre.

Bărbatul le-ar fi mărturisit cunoscuților că are simptome de Covid: febră și dureri musculare. Din precauție, a decis să se autoizoleze.

bran6Vecină: „L-a luat salvarea, că a zis că a avut Covid. Și nu a avut. S-a dus la Târgoviște și a venit. Se temea că are Covid. Avea o panică așa pe el.”

Mama bărbatului l-a vizitat și i-a adus câte ceva de mâncare, apoi a plecat, fără să bănuiască nimic rău.

După o vreme, un prieten l-a sunat insistent și, cum nimeni nu i-a răspuns la telefon, a mers să vadă ce s-a întâmplat.

bran8Prietenul victimei: „Mai avea o zi de carantină și după ziua aia s-a dus maică-sa să îi ducă ceva de mâncare, a plecat și l-au sunat oamenii ăștia. Ce să mai răspundă. Și-a pus capăt zilelor, i-a fost frică de coronavirus.”

bran1Vecina victimei: „De când a venit de la spital nu l-am văzut deloc. Venea mama, fratele, îi dădeau să mănânce. Suntem șocați toți. Era tânăr, capabil. Vă dați seama că dacă nu era capabil, nu putea să conducă o societate atât de mare.”

bran7Conform procedurilor, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar spun că toate indiciile indică o sinucidere.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial